OVER ONS

Niloufar

BEAUTY FROM WITHIN!

“We proberen de groentesappen te combineren met fruit en superfoods om het zo lekker mogelijk te maken. Zo kun je elke dag genieten van een gezonde, smaakvolle sap – ideaal.”

Bij Pure Glow geloven wij dat voeding een belangrijke rol speelt in het verbeteren van welzijn, de huid en algemene gezondheid. Of het nu gaat om rimpelvermindering, acne of het boosten van je immuunsysteem: je straalt pas echt als je lichaam wordt gevoed van binnenuit.

Pure Glow biedt de lekkerste (skal-gecertificeerde) biologische cold pressed juices aan. De juices van Pure Glow bevatten geen pasteurisatie, hpp, kunstmatige suikers, gluten of lactose. Naast de juices, bieden wij ook Inner Beautyproducten aan. Elk product in het assortiment bestaat uit gecertificeerde biologische, voedzame ingrediënten om de natuurlijke gloed en schoonheid van binnenuit te verbeteren.

Wie? Pure Glow is opgericht door Niloufar Bagheri: een levensgenieter met een passie voor gezonde voeding en schoonheid. Haar doel is altijd geweest om balans te houden in het leven, want laten we eerlijk zijn: we krijgen elke dag te maken met moeilijke keuzes. Een donut of groentesapje? Frisdrank of thee? Pure Glow maakt deze keuzes met haar heerlijke sapjes makkelijk.

CONTACT

PURE JUICET:   06 45224853
M: info@purejuice.nl
W: www.purejuice.nl